Problem med att sova

Under en ganska lång tid har jag haft problem med att somna. Det har krupit i kroppen och jag har legat och snurrat i timmar innan jag somnat. Det liknande nästan restless legs eller ångestattacker. Jag utgick från att det var stress som stökade till det men så kom jag på en dag att jag skulle testa näringstillskott. Det kan ju vara b-vitaminbrist tänkte jag, och plockade fram artilleriet med vitaminer. Där stod också en burk magnesium från Holistic. Och sen dess har jag somnat på kvällarna 🙂 B-vitaminet behövde jag bara lite av visade det sig. Jag mår illa av det när det är ok nivåer i kroppen men magnesium ska jag hålla koll på noga i fortsättningen.

(Ett nytt fönster öppnas)Publicerad:
Uppdaterad:
Skribent: Christina Hamnqvist

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *